HTML

Erasmus Portugáliában

Portugáliában vagyok, Santarém-ben, egy igazi mediterrán kisvárosban még egészen december 19.-éig. Erasmussal jöttünk ki, én és egy barátnőm, Anett, egy szemesztert itt csinálunk végig. Drukkoljatok :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

október 4.

2009.10.08. 22:39 Szöszilovesantarem

 Megint 10-kor volt ébresztő, mert mentünk a spanyoljainkkal az óceánhoz. Nagyon szuper volt az egész nap, elvittek minket kocsival Cascais-ba, kint sétáltunk a parton, majd átmentünk Lisszabonba, ott is körülnéztünk, utána kajáltunk a plázában (kizárásos alapon szendvicset :D) . Utána hazahoztak minket, és kitalálták, h még üljünk be a suli melletti bárba (Iland bar) dumálgatni, pedig tök fáradtak voltak, csak tudják, hogy utáljuk a kolit, és azért volt az egész, hogy minél később kelljen visszamennünk. Ezután visszamentünk a koliba, majd ismét lejöttünk az Iland-be, mert kiderült, h itt van NET! Asszem ez az este eddigi itt tartózkodásunk fénypontja. Kezdjük ott, hogy tudtunk netezni, de ez még semmi, vannak EMBEREK, méghozzá nem is kevés, konkrétan tömve van a hely, meg sem lehet mozdulni, óriási a hangulat, megy a zene, mindenki beszél, iszik, stb, 2 nap teljes csönd után ez igencsak feldobta a kedvünket. Ja és a harmadik koktélnál tartunk épp, valószínűleg ez is belejátszik abba, hogy hirtelen ilyen jól érezzük magunkat itt a messzi ismeretlenben…

…És, hogy befejezzem a mai napot, fél 12-kor elindultunk vissza a szállásra, és ha hiszitek, ha nem, EMBEREK voltak az udvarban!!! Kettőt láttunk is, és másik kettőt hallottunk!!! A koli udvarában!!!! Tehát még van remény J. Ezek után megnéztük a pénteki Barátok Köztöt, amit leszedtünk a netről. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://santarem.blog.hu/api/trackback/id/tr91437709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása