HTML

Erasmus Portugáliában

Portugáliában vagyok, Santarém-ben, egy igazi mediterrán kisvárosban még egészen december 19.-éig. Erasmussal jöttünk ki, én és egy barátnőm, Anett, egy szemesztert itt csinálunk végig. Drukkoljatok :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Október 7.

2009.10.09. 02:08 Szöszilovesantarem

 A mai napunk úgy kezdődött, hogy végre szereztünk net kódot, így mostmár napi kapcsolatban tudunk lenni mindenkivel. Ezután egy consumer behaviour óra következett, amiben az volt az izgalmas, hogy, szerintem nyugodtan állíthatom, a tanár mindegyikünknél kevesebbet beszél angolul, és ugyan mondta, hogy tegyük fel a kérdéseinket, csak általában háromszor kellett neki egy kérdést elmondani, így annyira nem volt easy a dolog… Ez után s fiúk bevittek minket a városba, csináltunk fotókat, amit egyébként iwiwen megtaláltok, majd ők visszamentek a suliba, de mi még maradtunk kicsit nézelődni. Mikor visszaértünk a koliba, beszéltünk a spanyolokkal msnen, amikor is Jon közölte, hogy Anssi (akit senki nem ért, mert olyan rossz az angolja) náluk van az albijukban, és mi a három fiú programja? LEVÁGJÁK ANSSI HAJÁT :D:D:D. Sírtunk a röhögéstől, pláne akkor, mikor Anssi hazaért és a fél kolesz üldözte, hogy mutassa meg a haját :D. Ezután igazából már nem történt semmi, mert elég fáradtak voltunk, úgyhogy elmentünk aludn

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://santarem.blog.hu/api/trackback/id/tr381437968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása