HTML

Erasmus Portugáliában

Portugáliában vagyok, Santarém-ben, egy igazi mediterrán kisvárosban még egészen december 19.-éig. Erasmussal jöttünk ki, én és egy barátnőm, Anett, egy szemesztert itt csinálunk végig. Drukkoljatok :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Október 13.

2009.10.14. 01:49 Szöszilovesantarem

 A mai nap egyenlő volt a halállal… 3 órás business english-ünk volt egy darab 5 perces szünettel!!!!! Ezt el tudjátok képzelni????????? Brutális volt, hogy Anett szavait idézzem, életünkben nem szenvedtünk még ennyire a suliban. Ráadásul a tanár nem tud magyarázni, és nagyon unalmasan beszél. Na mindegy, túléltük, bár mennyire hihetetlen, de utána úgy rohantunk vissza aludni, hogy még a fiúkat sem vártuk meg. Látom már, hogy nem nagyon fogom kedvelni ezt a keddi napot… Aludtunk egy órát, majd bevásároltunk a Continente nevű szupermarketben, ez a helyi Tesco.
Holnap jön Zsófiiiiiiii. Már nagyon várjom!!!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://santarem.blog.hu/api/trackback/id/tr721448876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása