HTML

Erasmus Portugáliában

Portugáliában vagyok, Santarém-ben, egy igazi mediterrán kisvárosban még egészen december 19.-éig. Erasmussal jöttünk ki, én és egy barátnőm, Anett, egy szemesztert itt csinálunk végig. Drukkoljatok :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Október 11.- Lisboa with crazy spanish guys :)

2009.10.12. 03:35 Szöszilovesantarem

 Ez a nap óriási volt:D. 11kor elindultunk a kolitól az egész spanyol bandával Lisszabonba, kb 30 fok meleg volt már akkor! Az egyik kocsiban Ander, Jon ikertesója (szintén Ander), Anett és én, a másik kocsiban Jon, Patricia (hurrá), Marvin és Fernando. Odaértünk Lisszabonba, és felmentünk a várba, ahonnan fantasztikus kilátás nyílt az egész városra és a tengerre is. Az egész valami hihetetlenül gyönyörű volt, rengeteg fotót csináltunk! Közben persze a srácok csinálták a hangulatot, folyamatosan énekelték az indulójukat, meg tapsoltak hozzá, meg egyfolytában viccelődtek, végig fergeteges volt a hangulat. Ez után elmentünk ebédelni, amikor is Patrriciának sikerült meginnia fél liter Sangriát és kb 3 deci Bailey’s-t, aminek eredménye képp ismét hozta a formáját, és a délután közepén részegen jött mellettünk, vagyis inkább csak próbált… Kiderült, hogy őt mindenki utálja, csak senki nem akarja mondani Jon-nak, mert nem akarják megbántani, de mi Anettel eldöntöttük, hogy mi akkor is meg fogjuk mondani Jon-nak a véleményünket a csajáról, ha neki ez nem tetszik. Tiszta hülye volt egész nap, meg tök undorító dolgokat csinált, pl az ujjával megkeverte a bailey’s-t, meg Andert leöntötte egy liter vízzel… Na mindegy, utána mentünk tovább, és megnéztünk egy tengerparti kastélyt, az is hihetetlen szép volt, meg még sétálgattunk a városban, fotókat csináltunk, ilyesmi. Este 9re értünk haza, majd pedig 11től karaoke party-t rendeztünk itt a koliban, ami 2ig tartott. Tök jó, hogy egyre jobban ismerjük a többi erasmusost, beleértve a lányokat is, napról napra több dolgot tudunk meg egymásról, és már most úgy érzem, hogy a barátaim, és úgy veszem észre, ez csak erősödni fog. Nagyon jól érzi magát szerintem mindenki, nagyon élvezzük az Erasmsus life-ot, és hát azt hiszem, a végén mi is azt fogjuk mondani, hogy életünk legjobb döntése volt, hogy kijöttünk. Sajnos holnap hazamennek Jon-ék barátai, viszont decemberben visszajönnek mégtöbben(!!!!!), és pont a szülinapomon!!!!!!!!!!!!!! Mikor ez kiderült, hogy pont aznap van a szülinapom, Jon tesója totál el volt ájulva, és már most azt tervezi, hogy mekkora partyt fogunk csinálni :D. Effelől nincs kétségem, a spanyolokkal egyszerűen nem lehet unatkozni, mindig jókedvűek, mindig hangosan beszélnek, esetleg ordítoznak J, iszonyat partyarcok! Nem tudok mást írni, mint hogy hihetetlen ez az egész, hogy itt lehetünk, és eszméletlenül jól érezzük magunkat, de hiába írom le, mert ezt nem lehet átadni, ezt át kell élni!!!!!  I love Erasmus life, I love Spanish people, I love Santarem.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://santarem.blog.hu/api/trackback/id/tr331443949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ggPeti 2009.10.12. 20:48:38

Látod, nem is olyan rossz :)
Viszont te hiányzol nekem!
süti beállítások módosítása