HTML

Erasmus Portugáliában

Portugáliában vagyok, Santarém-ben, egy igazi mediterrán kisvárosban még egészen december 19.-éig. Erasmussal jöttünk ki, én és egy barátnőm, Anett, egy szemesztert itt csinálunk végig. Drukkoljatok :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Október 12.

2009.10.14. 01:48 Szöszilovesantarem

 Egy két és fél órás portuguese social structures-sel indítottunk fél10től, ami azt jelenti, hogy az előző napi őrjöngés után viszonylag korán kellett kelni. Hullák voltunk egész órán, alig bírtuk nyitva tartani a szemünket. Viszont óra után lementünk a partra napozni Jon ikertesójával és Marvinnal. 30 fok meleg volt, elég sokat tudtunk napozni. A parton eltöltött idő nagyon fílinges volt, sokat nevettünk, „aki a saját nyelvén megszólal, azt bedobjuk a vízbe”, meg ilyen dolgok voltak, és fantasztikusan szép a part, ahogy Ander mondta, „mint egy másik világ”, tehát alapvetően jó volt, egy- két furcsa pillanatot kivéve. Ez után elmentünk vacsorázni, és ismét megállapíthattuk, hogy nem lett a kedvencünk a portugál konyha, annak ellenére, hogy órán a tanár külön kiemelte, hogy milyen jók az ételeik. Nagyon sok olajat használnak, és alig fűszereznek. Vacsora után elbúcsúztunk a két sráctól, ugyanis ők holnap reggel indulnak haza. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://santarem.blog.hu/api/trackback/id/tr231448875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása