HTML

Erasmus Portugáliában

Portugáliában vagyok, Santarém-ben, egy igazi mediterrán kisvárosban még egészen december 19.-éig. Erasmussal jöttünk ki, én és egy barátnőm, Anett, egy szemesztert itt csinálunk végig. Drukkoljatok :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Október 9.

2009.10.10. 19:15 Szöszilovesantarem

 Ma reggel 8-kor kellett kelni, ami némiképp megviselt mindannyiunkat a tegnap esti őrjöngés után. Ez után következett egy kétórás portuguese language, amin kiderült, hogy milyen nehéz a portugál nyelv, hát brutális, minden szóban minden betűnek más a kiejtése…  Ez után lementünk az Iland-be letölteni a barátok közt hétfői és keddi részét, mert itt a koliban le van tiltva a letöltés. Utána visszajöttünk, kajáltunk, majd megnéztük a barátok köztötJ. Ezek után mostam, amiben az az izgalmas, hogy kézzel. Van mosógép a koliban, de azt csak a takarítónő használhatja, elvileg neki kéne odaadni a ruhákat, de én ezt inkább kihagynám, nehogy túl meleggel mossa, vagy ilyesmi.

 Hát és az este… :J Ma este volt az első közös bulink úgy all together. A három fiú Jonéknál ivott, mi pedig itt a koliban elkezdtünk martinizni a csajokkal. Közben karaokéztunk, nagyon jó volt a hangulat. Még Linda is ott ivott velünk, mert pont kijött a klubhelyiségbe. Olyan fél 1 fele eldöntöttük, hogy most már nagyon ideje elindulni. Út közben kiderült, hogy Linda 38 éves, házas, és van egy 10 éves fia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenki visított, kb nem akartuk elhinni, mi ilyen 25-nek néztük. Odaértünk a diszkóba, és Jonék már ott voltak. Jon, Patricia, aki a barátnője, Ander, Jon ikertesója, egy csapattársuk, és Anssi. Patriciát úgy kell elképzelni, hogy anorexiás, az arca ilyen csontos, és lófeje van, kócos a haja, és nagyon gázul volt kisminkelve, a körme teljesen le van rágva, és pirosra van kifestve. De ez még a kisebbik gond… A csaj olyan szinten be volt rúgva, hogy magáról nem tudott, rángatózott, visítozott, mutogatott, egyszer a kezébe vette a cipőjét (ekkor Anett így rámnéz: „neki mért van a kezében a cipője?” ), és elkezdte Jon ikertesóját ütni vele, szóval mondhatni, nagyon nőiesen viselkedett… Mint egy idióta. Egész este le voltunk sokkolva, hogy milyen a csaj… A másik érdekes arc a fiúk csapattársa volt, akitől egész éjjel menekültünk kb, mert nem hagyott minket békén…  Na mindezek ellenére tök jót buliztunk, ja és tudni kell, hogy a helyen csak mi voltunk így tizenketten, de jól elvoltunk, rengeteg fotót csináltunk. Ja,az erasmusos csajok már tudnak egy-két magyar szót …J. Ezek után olyan négykor már láttuk, hogy zárni akar a hely, és mondtuk a fiúknak, hogy akkor mi most mennénk, a többi erasmus girl és Anssi már rég hazament. A fiúk sehogy sem akartak elengedni minket, mert náluk volt az afterparty, amin szerintük feltétlen ott lett volna a helyünk, meg azt akarták, hogy ott is aludjunk, de nem volt nálunk semmi, így ezt annyira nem favorizáltuk. Mondtuk, hogy mi visszajövünk a koliba, erre felvettek a karjukba, Jon Anettet, az ikertesója pedig engem, és elcipeltek hozzájuk. Az úton a fiúk végig őrjöngtek, és a legnagyobb az volt, hogy Patrícia levette a cipőjét, mezitláb jött az utcán, közben a cipőjével mutogatott fölfele, és ő is ordított.. Odaértünk az albiba, ott még zenét hallgattunk meg csináltunk fotókat, ilyesmi. A végén a fiúk az indulójuk dallamára azt énekelték, hogy Anett and Kata, és tapsoltak is hozzá. Ander rajzolt nekünk egy képet, amire ráírta a nevünket, meg van még rajta egy autó és egy fa, hogy ezt rakjuk ki a szobánkba. Végül nagy nehezen elszabadultunk, és 7-re értünk haza

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://santarem.blog.hu/api/trackback/id/tr621441075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása