HTML

Erasmus Portugáliában

Portugáliában vagyok, Santarém-ben, egy igazi mediterrán kisvárosban még egészen december 19.-éig. Erasmussal jöttünk ki, én és egy barátnőm, Anett, egy szemesztert itt csinálunk végig. Drukkoljatok :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

október 5.

2009.10.08. 23:35 Szöszilovesantarem

 Nos hát a mai napunk úgy nézett ki, hogy felébredtünk megnéztünk egy filmet, majd átmentünk a szupermarketbe (Continente) bevásárolni. Utána kajáltunk a mekiben (hát kb soha életemben nem láttam ennyi arcot a mekiben egyszerre, szerintem fél Santarém ott kajált, nem volt hely, tömegnyomor, minden), utána hazajöttünk, és végre eljött a pillanat, hogy kifertőtleníthettük a fürdőszobánkat, mert vettünk domestost!!!! Miután kitakarítottunk, lementünk netezni Ilandba (megint ott volt a stírölős pasi, már nagyon idegesítő). Lent neteztünk kb két-két és fél órát, mikor végre befutottak a fiúk, és felmentünk az albijukba vacsorázni. Utána még néztünk fotókat, ilyesmi, majd gondoltuk, hagyjuk őket pihenni, mert előtte nap buliztak, úgyhogy mondtuk, hogy hazajövünk. Kérdezték, h hazahozzanak-e, de mondtuk, hogy ne, mert még alig pár napja ismerjük egymást, és már ők fuvaroznak minket mindenhova, meg fáradtak is voltak. Na hát nem volt jó ötlet nemet mondani… Ugyanis kb ahogy kitettük a lábunkat, elkezdett szakadni az eső, mintha dézsából öntenék…. Szétáztunk, de nem enyhén, háztól házig futottunk, mert az erkélyek alatt volt némi száraz rész, kerülgettük a pocsolyákat, közben szakadtunk a röhögéstől, hogy hihetetlen, hogy pont ma jött ránk a „nem akarunk titeket kihasználni” – fíling… Beértünk a koliba, és pina coladáztunk, meg elég sokat beszélgettünk. HOLNAAAAAAP JÖN A TÖBBI ERASMUSOS! Tényleg nagyon várjuk már J.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://santarem.blog.hu/api/trackback/id/tr241437847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása