HTML

Erasmus Portugáliában

Portugáliában vagyok, Santarém-ben, egy igazi mediterrán kisvárosban még egészen december 19.-éig. Erasmussal jöttünk ki, én és egy barátnőm, Anett, egy szemesztert itt csinálunk végig. Drukkoljatok :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A második nap, október 3.

2009.10.08. 22:23 Szöszilovesantarem

 Ma reggel 10-kor keltünk, majd átmentünk a plázába, a szupermarketbe, venni némi kaját, meg én vettem portugál simkártyát. Utána ebédeltünk, majd a portásbácsi, aki egyre szimpatikusabb, beengedett minket a számítógépszobába, hogy tudjunk netezni. Ott ültünk kb 2 és fél órát, beszéltünk mindenkivel, az tök jó volt, és elvileg majd kapunk kódot, és akkor tudjuk majd rendesen tartani a kapcsolatot az otthoniakkal. Netezés után aludtunk egy kicsit, majd találkoztunk a spanyolokkal, Jonnal és Anderrel, és elvittek minket egy bárba iszogatni. Kiderült, hogy tök jófejek, és megbeszéltük, hogy holnap elvisznek minket az óceánpartra, mert ők kocsival vannak J. Úgyhogy most happyness! Ezen kívül meghívtak minket egy koktélra, meg hazakísértek, úgyhogy egy szavunk nem lehet rájuk J. Így relatíve jól alakult az esténk, csak még hiányzik a család és a barátok, de majd megszokjukJ.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://santarem.blog.hu/api/trackback/id/tr371437657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása