HTML

Erasmus Portugáliában

Portugáliában vagyok, Santarém-ben, egy igazi mediterrán kisvárosban még egészen december 19.-éig. Erasmussal jöttünk ki, én és egy barátnőm, Anett, egy szemesztert itt csinálunk végig. Drukkoljatok :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Október 8.

2009.10.09. 02:09 Szöszilovesantarem

 MA NEM VOLT ÓRÁNK!!! Felkeltünk 11-kor (jól indulJ), és elkezdtük csinálni a kodós beadandókat. Később elmentünk a plázába venni mosószert, madzagot, amire teregetünk, meg persze estére Martinit, mert no martini, no party. A fiúk fél 6-kor végeztek, feljöttek, és dumáltunk egy darabig. Hívtak minket estére, de mivel pókerparty volt náluk, ezért úgy döntöttünk, ezt inkább kihagynánkJ. Mindeközben volt egy kis közjáték, ugyanis Jon beköszönt Anssihoz, majd olyan lendülettel sikerült kijönnie, hogy kitépte az ajtóból a kilincset… Anettel úgy felvisítottunk, azóta ha eszünkbe jut, besírunk J. Mikor a fiúk elmentek, még dumáltunk kicsit, este pedig Martini-kólát ittunk meg karaokéztunk éjfélig. Az egy dolog, hogy Anett egyszer felrúgta a poharát, de amikor feltöröltem, én még egyet belerúgtam, és a maradék is kiborult a földre :D. Sejthető, hogy alig szakadtunk meg a nevetéstől… Na ennyi volt maJ

 Holnap portuguese language lesz 9-12-ig, szóval halál…. Ja, és ezen kívül lesz még egy óránk… Ja, és este party… Még jó, hogy utána szombat J. Ja egyébként mivel ez a nap ilyen rövidre sikeredett, leírom, hogy Anettel már iszonyat elegünk van a közös szomszédunkból, Lindából, aki reggel felébred, elkezd énekelni, majd bevágja maga mögött az ajtót, és kitrappol a konyhába, kajál, és utána elkezd zongorázni, mert a koliban még az is van. Ma túltett az eddigi teljesítményén is, ugyanis sajnálatos módon egy furulya is előkerült a táskájából… Mindezt kb reggel 8kor szokta kezdeni, hát mondhatom, imádjuk <3. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://santarem.blog.hu/api/trackback/id/tr721437969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása